Notificare de Confidentialitate

(24.05.2018)
Descrierea Companiei:

Nalgom MLL SRL (VipDesign) este specializata in oferirea de servicii de: design web, programare web, inregistrari domenii, hosting web si mentenanta web. Ne mandrim cu nivelul ridicat de satisfactie si loialitate al tuturor clientilor si partenerilor nostri, nationali si internationali.

Misiune:

Intelegem importanta datelor dumneavoastra personale si apreciem increderea pe care ne-o acordati. De aceea, prioritatea noastra este de a procesa informatiile pe care ni le puneti la dispozitie, cu grija si in siguranta. Am implementat in acest sens solutii de securizare a datelor in mediul electronic si fizic, precum si proceduri de lucru interne, menite sa asigure protectia datelor dumneavoastra constant si sustinut.

Prin prezenta notificare de confidentialitate dorim sa va informam asupra drepturilor dumneavoastra privind procesarea datelor personale si a modurilor in care noi procesam aceste date in mod transparent, corect si legal.

Orice modificare a proceselor din cadrul companiei noastre care implica datele dumneavoastra personale, va fi reflectata de asemenea in actualizarile periodice ale acestei notificari.

Cine suntem noi?

Nalgom MLL SRL (VipDesign.ro)

Sediul: Sambata de Sus 469
RO18572796
J08/855/2006
Telefon: 0268246931
E-mail:office@vipdesign.ro 

Responsabilul Desemnat pentru Protectia Datelor

Moglan Laurentiu
0787828758
E-mail:laurbv@gmail.com

Ce inseamna date personale?

Textul normativei europene pentru protectia datelor 679/2016 stabileste urmatoarea definitie:
<<"date cu caracter personal" înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.>>

Ce categorii de date personale colectam?

Datele personale pe care le procesam sunt furnizate de dumneavoastra atunci cand beneficiati de serviciile noastre si se incadreaza in urmatorele categorii:

Date de identitate, de exemplu: nume, prenume, domiciliu, adresa de email, telefon.

Date de identitate ale firmelor, Date din documente de identificare, de exemplu:  date bancare, nr contului bancar.

In functie de serviciile solicitate, in baza legii in vigoare, date personale suplimentare, in vederea prestarii serviciilor contractate.

Nu procesam categorii special de date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, de date privind sănătatea sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

In ce scopuri colectam datele dumneavoastra personale?

Informatiile pe care le colectam sunt necesare in scopul prestarii serviciilor noastre pentru care v-ati exprimat interesul de a beneficia atunci cand ati contactat agentia noastra prin email sau telefonic. Aceste scopuri includ obligatii contractuale si legale, interesele legitime ale companiei noastre precum si ale partenerilor nostri implicati in prestarile serviciilor in concordanta cu solicitarile dumneavoastra. Scopurile pentru care colectam datele dumneavoastra includ:

 • Emiterea de contracte, facturi si chitante
 • Alte servicii conexe

Nu procesam date personale in scopuri decizionale individuale automate sau creare de profiluri.

Obligatii Contractuale si Legale

Procesam datele dumneavoastra pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, in deplinatatea cerintelor legale in prestarea serviciilor solicitate.

Consimtamant

Cu consimtamantul dumneavoastra vom folosi datele personale in alte scopuri care nu se incadreaza in cele enumerate mai sus si pentru comunicari de marketing periodice.

Va puteti oricand retrage consimtamantul dat printr-o cerere scrisa trimisa la office@vipdesign.ro

Cui transferam datele dumneavoastra personale?

Ca practica standard, Nalgom MLL SRL nu va divulga, niciunei entitati, datele dumneavoastra pentru a fi folosite in scopuri de marketing fara acceptul dumneavoastra explicit.

Perioada de Retentie a datelor

Datele dumneavoastra sunt stocate pe serverele noastre aflate pe teritoriul Romaniei si vor fi pastrate in functie de prevederile legale in vigoare sau atat cat este necesar in vederea prestarii serviciilor noastre. Dupa expirarea acestei perioade sau inainte, atunci cand informatiile nu mai sunt necesare, datele dumneavoastra vor fi sterse/distruse in siguranta.

Drepturile dumneavoastra privind procesarea datelor personale

Regulamentul General pentru Protectia Datelor 679/2016 prevede urmatoarele drepturi pentru persoanele fizice rezidente in spatiul UE:

 • Dreptul la informare transparenta privind procesarea datelor personale
 • Dreptul de acces la datelor personale detinute
 • Dreptul de rectificare a datelor personale detinute
 • Dreptul de a solicita stergerea datelor personale detinute
 • Dreptul de a solicita restrictionarea procesarii datelor personale
 • Dreptul de a obiecta fata de procesarea datelor personale
 • Dreptul la portabilitatea datelor
 • Dreptul de a nu fi inclus intr-un proces decizional individual automat, inclusive crearea de profiluri

Va puteti exercita drepturile detaliate mai sus trimitand o solicitare scrisa la office@vipdesign.ro

Actualizari:

Aceasta notificare este accesibila oricand la  https://www.vipdesign.ro/pagina/politica-de-confidentialitate.html  si va fi actualizata periodic, iar orice modificare va intra in vigoare in momentul in care este postata la mai sus.

Contactati-ne:

Opiniile dumneavoastra sunt importante pentru noi deoarece ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si de a le personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare cu privire la detaliile din aceasta notificare de confidentialitate sau pentru a raporta o potentiala bresa de securitate va rugam sa contactati Ofiterul Desemnat pentru Protectia Datelor la oricare din coordonatele de mai jos:

Responsabilul Desemnat pentru Protectia Datelor

Moglan Laurentiu
Telefon: 0787828758
E-mail:office@vipdesign.ro

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Vom depunde toate eforturile necesare pentru a raspunde tuturor solicitarilor si sa indeplinim astfel toate asteptarile dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti multumit de raspunsul primit din partea noastra, va rugam sa ne comunicati ce am putea imbunatati la adresainformare@besttravel.rola numarul de tel 0757040127

Aveti de asemenea dreptul ca pentru solutionari sau plangeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastra personale precum si pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra puteti contacta autoritatea romana la coordonatele de mai jos:

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, 010336 Bucuresti, Romania
Telefon: +40 318 059 211 / 212
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Website:www.dataprotection.ro


contactati-ne0040 0248 246931saucontactati-ne online

 • web design facebook
 • web design twitter
 • web design google
 • web design linkedin

VIP Design   tel:   075 527 5515

office@vipdesign.ro